Gösab är hållbarhetsprisfinalist i Borås

Gösab Sotning AB var en finalist i årets Stora Hållbarhetspris i Borås, vilket gör oss till ett av de främsta företagen i regionen som leder vägen inom hållbar utveckling.  

 ”Vi är otroligt glada över att ha kommit så långt i tävlingen och gratulerar årets vinnare Gear Shift. Att vara en hållbar organisation är en ständig resa av förändring, anpassning och innovation. Det bästa sättet att nå våra mål är genom samarbete med våra kunder, leverantörer och andra företag. Vi ser fram emot att lära av Gear Shift och dela med oss av våra egna erfarenheter så att vi tillsammans kan göra Borås till en ännu mer hållbar plats att leva, arbeta och uppfostra en familj i.” 

– Bengt Ryberg, VD. 

Det stora hållbarhetspriset organiseras av Borås Näringsliv, Högskolan i Borås, Borås Stad och Sparbanken Sjuhärad genom dess ägarstiftelse. Syftet är att inspirera och främja hållbar utveckling som genererar tillväxt.  

Det 100 000 kr priset tilldelas företag i Borås som visar hållbara affärspraxis inom tre huvudområden: miljön, människor och ekonomin. 

Mer om Stora Hållbarhetspriset