Integritetspolicy

Vi tar din integritet på största allvar. Därför vill vi gärna informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Integritetspolicy

Vi på Gösab Sotning AB vill härmed informera om hur vi använder oss av de personuppgifter som du kan lämna till oss på denna webbplats. Samt upplysa om hur vi använder oss av Cookies.

Om personuppgiftshantering

Vid användandet av de kontaktformulär som används på denna sida krävs det att du lämnar in vissa uppgifter om dig eller ditt företag för att vi ska kunna hantera er fråga, offertförfrågan, jobbansökan och liknande.

De uppgifter som som samlas in och behandlas är namn, eventuellt företagsnamn, postadress, e-mailadress och ett telefonnummer där vi kan nå dig. Vi ber om dessa uppgifter för att på bästa och smidigaste sätt kunna utföra våra tjänster och vår service till er rörande solskyddslösningar och därmed förenlig verksamhet, inget annat. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss.

När ni fyller i och skickar personuppgifter och övriga uppgifter via ett av våra kontaktformulär så skickas uppgifterna via SMTP-server till vår mailadress och som en kopia till er mailadress. Dessa uppgifter lagras även tillsvidare som en backup på vår webbplats epostlogg. Personuppgifterna kommer endast att behandlas av oss på Gösab Sotning AB och under inga omständigheter lämnas vidare till tredje part. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, så som anonymiserade cookies, används av sökordsstrateger för att underlätta i vår marknadsföring. Läs mer om Cookies längre ner.

Om Cookies

Cookies (kakor) är små textfiler bestående av bokstäver och siffror. Kakor används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren, till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål och val.

Vi använder oss av olika cookies:

Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet.
Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut eller raderas.
Förstapartscookies är cookies satta av webbplatsen du besöker.
Tredjepartscookies är cookies satta av en tredjepartssida. Cookies som exempelvis används för att samla information för annonsering och skräddarsytt innehåll samt för webbstatistik kan vara så kallade tredjepartscookies.
Liknande tekniker är tekniker som lagrar information i din webbläsare eller i din enhet på ett sätt som liknar cookies.
De cookies vi använder förbättrar normalt sett de webbaserade tjänster vi erbjuder. Några av våra tjänster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbättrar tjänsterna för dig. Vi använder cookies och liknande tekniker för övergripande analytisk information avseende din användning av vår hemsida och för att spara funktioner. Vi använder även cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig. De tredjepartscookies vi använder oss av är följande:

Google Analytics

Dessa cookies används för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats. Dessa data samlas in anonymt och rapporter sammanställs om antal besökare, tid på sidan och vilka sidor som besökts. För ytterligare information om Googles integritetsregler, klicka här

Om du inte vill att dina besök på denna webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics finns det ett tillägg som du kan installera i din webbläsare. Tillägget hämtar du på Googles webbplats.

DoubleClick

Denna cookie används för att presentera annonser när du lämnar vår webbplats. Cookien analyserar sidor som du tittat på våra webbplatser och leder dig till en relevant annons på en extern webbplats. För ytterligare information om Googles integritetsregler, klicka här.

Facebook Pixel

Facebook-pixeln är ett analysverktyg som hjälper oss att mäta hur effektiva våra annonser är genom att tolka åtgärderna våra besökare utför på vår webbplats. Pixeln kan även användas för att rikta annonsering till personer som tidigare har besökt vår hemsida. Du kan läsa mer om Facebook-pixeln genom att klicka här.

BidTheatre

Dessa data kan användas för analysändamål och i syfte att rikta personligt anpassade annonser åt dig på tredje parts webbplatser. Använd länkarna nedan för att läsa mer om behandlingen av din persondata samt hur du kan inspektera, radera och exportera vad som finns sparat om din webbläsare.

Samarbetspartner: BidTheatre
Datalivslängd: 90 dagar

Mer om Cookies

Besök gärna någon av nedanstående adresser för att läsa mer om cookies, t.ex. hur du ser vilka cookies som du har mottagit, samt hur du hanterar och tar bort dem.

wikipedia.org/wiki/Webbkakawikipedia.org,
www.allaboutcookies.org
www.aboutcookies.org

Webbläsares tillverkare tillhandahåller hjälpsidor angående cookies i sina produkter. Se nedan för mer information.

Google Chrome
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Safari (dator)
Safari (mobil)
Webbläsare Android
Opera
Opera (mobil)
För andra webbläsare kan du konsultera den information webbläsarens tillverkare tillhandahåller.

Rättigheter

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig, och även begära att dessa uppgifter raderas.

Kontaktuppgifter

Gösab Sotning AB
org.nr. 556175-4762
Telefonnummer: 031 – 84 75 75
Mailadress: info@gosab.se
Postadress: Jons väg 19, 433 75 Jonsered

Tillbaka till startsidan
Huvudkontor

Gösab Sotning AB
Jons väg 19
433 75 Jonsered

Org nr: 556175-4762

Kontakt/Övrigt
  • 031 84 75 75
  • info@gosab.se
  • Gösab på Facebook
Vi stödjer BRIS verksamhet
Bris-brons-Gösab
Ackreditering & Certifiering
AAA-rating-Gösab

ID06-Gösab

FR2000
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google