Få en lärorik LIA hos oss

Ska du utbilda till skorstensfejare? Vill du ha en spännande praktikperiod där du får lära dig massor och jobba med härligt folk? Då ska du söka LIA hos oss. Just nu erbjuder vi praktik i alla kommuner där vi är verksamma.

När du gör din praktik hos oss så får du en utsedd handledare som följer dig under hela processen. Handledaren har i sin tur ett brett nätverk av kollegor som denne samarbetar med. Något som gör att du skaffar dig kontakter och får möjlighet att lära dig massa branschkunskap som du kommer ha stor nytta av i arbetslivet.

Ute på fältet får du lära dig saker som blir ett jättebra komplement till det som du teoretiskt lärt dig på skolan. Till exempel så kan till synes helt likadana eldstäder ha helt olika konstruktioner, där olika tekniker för sotning behöver tillämpas. Något du kommer att få lära dig tillsammans med våra duktiga handledare och kollegor.

Känner du att du vill lära dig mer och bli bättre på det du gör? Vi söker dig som vill hjälpa våra kunder att trygga sina eldstäder, som gillar att samarbeta och som gärna delar med dig av dina egna kunskaper. Hos oss kommer du att få en intressant och lärorik praktik.

Välkommen att söka via formuläret, du hittar det här.