Är du vår nästa medarbetare?

Vill du ha ett meningsfullt och intressant arbete där du bidrar till att göra skillnad hos fastighetsägare, myndigheter och kommuner? Då ska du söka jobb hos oss.

Hos oss på Gösab kan du förvänta dig en bra arbetsmiljö där vi är måna om att skapa en jämställd arbetsplats för alla. Därför försöker vi alltid vara flexibla och underlätta för bland annat dig som har familj. Exempelvis påbörjar vi inga möten innan 9 eller efter 15. Och självklart erbjuder vi separata rum för duschar och ombyten till våra anställda. Vi gillar att ha roligt tillsammans på jobbet och vi lovar att du kommer få chansen att utvecklas och vidareutbilda dig i din roll.

Vi söker dig som vill vara med och skapa trygga eldstäder och aktiva luftmiljöer för våra kunder. Du behöver vara ansvarsfull och nyfiken på att lära dig mer. Oavsett viken roll du har kommer du ofta ha direktkontakt med myndigheter och arbetsledare. Därför ska du gärna vara lyhörd, positiv och alltid göra ditt bästa i varje situation. Du kommer att arbeta mycket under eget ansvar och utföra arbeten både ensam och i lag. Därför är det viktigt att du gillar att samarbeta och hjälpa dina kollegor. Hos oss är alla roller lika viktiga och tillsammans bildar vi en helhet som tar oss framåt.

Se våra lediga tjänster här. Vi ser fram emot din ansökan!